Šetnje na konju, škola jahanja, rekreativno jahanje, terensko jahanje, pansioni za konje, hipoterapija, organizacija radionica, proslave dječjih rođendana i team-buildinga.

Šetnja na konju
Odlučio si udovoljiti svojoj znatiželji i probati kako je hodati na četiri noge? Na dobrom si putu jer šetnja na konju prava je stvar za prve korake pod sedlom. Šetnjom na konju osim što ćeš udovoljiti svojoj znatiželji, osjetiti ćete sve čari gibanja na konju, toplinu i osebujnost konja. Ukoliko sve to savladaš u jahalištu, ovom predivnom životinjom možeš prošetati i prirodom uz vodiča. Šetnja na konju može trajati 20 ili 30 minuta po cijeni od 50,00 odnosno 70,00 kn.

Mini škola jahanja
U glavi ti je pomutnja dali jahati ili ne, jeli jahanje za tebe i kako se uopće upravlja konjem? Mini škola jahanja pravi je odgovor na tvoje nedoumice. Praksom na konju naučiti ćeš osnove vođenja konja, timarenje i psihologiju konja. Kroz 90 minuta po cijeni od 350,00 kn isprobat ćeš sve svoje mogućnosti, sposobnosti i stvarnu želju da postaneš pravi jahač.

Škola jahanja
Oduvijek te zanimalo kako konj krene u hod, kas, galop i nervira te kada pričamo „konjskim jezikom“? Daj mi uzdu, skini ular, skrati dizgin, spusti uzenge……da da sve ćeš to naučiti u amaterskoj školi jahanja. Cilj nam je da ti prenesemo znanja dovoljna da s nama juriš terenima ili izvodiš vratolomije u jahalištu. Kroz 10 sati praktičnog rada na konju po cijeni od 1500,00 kn savladat ćeš sve osnove dovoljne za samostalnim upravljanjem konjem.

Rekreativno jahanje
Bilo da si genijalni jahač ili friško pečeni školarac u našem društvu možeš jahati u jahalištu ili na terenu. Da da… tu osjećaš sve čari adrenalina, užitka i harmonije povezanosti s konjem i prirodom. Što se duže družiš s nama i cijena ti je manja tako da jedan sat jahanja platiš 150,00 kn, paket od 10 sati 1.200,00 kn i paket od 20 sati 2.200,00 kn.

Proslava rođendana – Uskoro ti je rođendan? Ne znaš kuda odvesti škvadru iz razreda? Naš Centar pravo je mjesto da iskušate čari jahanja ili da se pohvališ svojim dosadašnjim znanjem naučenim kod nas. Proslava uključuje boravak u prostoru Centra do 5 sati, korištenje prostora Centra za igru i šetnja na konju za svakog tvojeg gosta. Klopa i cuga nisu ti uračunati jer ipak ti najbolje znaš što tvoji gosti žele, ali ne brini se, najbolje pizze uvijek se mogu dostaviti do nas. Cijena po osobi iznosi 50,00 kn, a ako si naš vjerni korisnik ili jahač častimo te s 20% popusta, ipak ročkas ti je 

Team building – Ne znaš kuda odvesti prijatelje ili poslovne partnere, a da probaju nešto uzbudljivo i novo? Tu smo mi da vam pripremimo uzbudljivu avanturu šetnje na konju, a poslije svoju feštu nastavite uz roštilj ili ponudu dostave obližnjih restorana. Cijena usluge iznosi 50,00 kn po osobi.

Školske i izletničke grupe – u prolazu ste s izleta ili želite svoju grupu učenika odvesti u prirodu? Mi smo ovdje da izletnički duh ili boravak u prirodi začinimo nečim uzbudljivim, novim i edukativnim! Vašoj grupi osigurat ćemo mini edukativni sadržaj o konjima i našim uslugama i naravno svakoga prošetati na konju za cijenu od 30,00 kn po osobi.


Napomene:
Sve aktivnosti u „Centru Ritam s konjem“ odvijaju se na vlastitu odgovornost. Posjetitelji i korisnici usluga dužni su se pridržavati pravilnika i propisa Centra izvješenih u Centru i objavljenih na web stranicama.

Udruga fizioterapeuta i radnih terapeuta Zagorja http://www.ufrtz.hr/
Promo video na You tube-u https://www.youtube.com/watch?v=uj0L78beiuE
Promo video hipoterapija https://www.youtube.com/watch?v=lpK_Eim2-yY